Deserta salāti ar rikotas sieru un avenēm
Foto: Publicitātes attēls
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g avenes
avenes
250 g
250 g rikota
rikota
65 g
65 g lapu salāti, piemēram, kressalāti
lapu salāti, piemēram, kressalāti
3 ĒK
3 ĒK aveņu ievārījums
aveņu ievārījums
2 ĒK
2 ĒK balzamiko mērce
balzamiko mērce
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Augļu un ogu salāti
  • Dažādi salāti
  • Siera salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šo salātu sastāvdaļas veido ļoti īpašu un tiešām neparastu garšas kombināciju – šķīvī mīsies rikota, avenes un pat zaļie lapu salātiņi. Turklāt maltīte ir ļoti viegli un ātri pagatavojama!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ar dakšiņu saspaida 100 gramus aveņu, samaisa tās ar ievārījumu un balzamiko mērci. Ja vēlas, lai iegūtā masa būtu bez kauliņiem, to var izberzt caur sietu.

    Uz šķīvjiem kārto salātu lapas, atlikušās avenes un bumbiņās veidotu rikotas sieru.

    Visu pārlej ar mērci un nesteidzīgi bauda pēc pamatēdiena.

    Recepti sagatavojusi uztura speciāliste Jevgēnija Jansone.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form