close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Pudiņi

Pudiņi

Array ( [id] => 51826253 [title] => Saldējumi, krēmi un citi kokosriekstu piena deserti: 12 receptes kārumniekiem [lead] => Maigo, aromātisko kokosriekstu pienu un kokosriekstu krēmu labi var izmantot piena un krējuma vietā saldējumos, krēmos, pudiņos un citos desertos vai sakult gaisīgā putukrējumā (kā to darīt, stāstījām šeit ) un baudīt ar svaigām zemenēm. Šo unikālo produktu īpaši novērtēs vegāni un cilvēki, kuri nepanes laktozi. Lūk, 12 saldas receptes kokosriekstu piena iepazīšanai! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/saldejumi-kremi-un-citi-kokosriekstu-piena-deserti-12-receptes-karumniekiem.d?id=51826253 [picture_alt] => Saldējumi, krēmi un citi kokosriekstu piena deserti: 12 receptes kārumniekiem [publish_date] => 2020-06-10 16:53:36 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/rEmftIoX0R4/kokosriekstu-saldejums-52216655.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/A0zrHDbHwUE/kokosriekstu-saldejums-52216655.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/wg2qvIT8Ytw/kokosriekstu-saldejums-52216655.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/PEVLdtQFdlw/kokosriekstu-saldejums-52216653.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/CaDcllUCqtU/kokosriekstu-saldejums-52216645.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/VLBjxLRhotk/kokosriekstu-saldejums-52216653.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/mWgTPqxCBfk/kokosriekstu-saldejums-52216651.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/m-YKNUG_buI/kokosriekstu-saldejums-52216647.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Saldējumi, krēmi un citi kokosriekstu piena deserti: 12 receptes kārumniekiem 

Array ( [id] => 51939013 [title] => Cepts jaunpiens ar kanēli un cukuru [lead] => "Domāju, ka daudzi nemaz nezina, kas tas par gardumu - cepts jaunpiens, savukārt tie, kas zina, sajutīs bērnības garšu. Nezinātājiem paskaidrošu, ka jaunpiens ir tādas govs piens, kurai tikko "atskrējis" teliņš - pirmās un otrās dienas pirmpiens, kuŗš ir tik bagāts ar olbaltumvielām, ka cepšanas laikā sarec. Ceptu jaunpienu var dēvēt par latviešu "crème brûlée"," skaidro kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/cepts-jaunpiens-ar-kaneli-un-cukuru.d?id=51939013 [picture_alt] => Cepts jaunpiens ar kanēli un cukuru [publish_date] => 2020-03-09 09:45:33 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/butKFza5GyQ/jolo-virtuve-223-51939025.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/NkeuYSvnOCc/jolo-virtuve-223-51939021.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/mA1tfPQXq2E/jolo-virtuve-223-51939027.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/B5mTsPwTkoc/jolo-virtuve-223-51939025.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Hom5KgOrGp4/jolo-virtuve-223-51939023.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/0gqZxM5b2eo/jolo-virtuve-223-51939025.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/PnlyMpzSYBs/jolo-virtuve-223-51939019.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/X-a9x08IhSA/jolo-virtuve-223-51939019.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Cepts jaunpiens ar kanēli un cukuru 

Array ( [id] => 51149251 [title] => Rabarberu pudiņš ar putukrējumu [lead] => "Klāt rabarberu laiks! Un tas manā virtuvē nozīmē arī to, ka klāt eksperimentu laiks. Parasti cenšos vienas sezonas laikā pagatavot ne vairāk kā vienu pārbaudītu recepti, priekšroku dodot jauniem, vēl nebaudītiem ēdieniem. Līdz šim esmu paspējusi pietiekami daudz sakraukšķināt rabarberus svaigā veidā, tādēļ nu ķeros klāt jaunām receptēm. Pirmo pagatavoju šo skābeni saldo rabarberu pudiņu ar gaisīgu putukrējumu," tā recepti piesaka "Instagram" konta prieksgatavot autore Silva. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/rabarberu-pudins-ar-putukrejumu.d?id=51149251 [picture_alt] => Rabarberu pudiņš ar putukrējumu [publish_date] => 2019-06-02 08:03:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/7UGtwYLdyfI/083745cf100ed78417-51149319.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/GwTbnD7meQs/083745cf100ed78417-51149317.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/quIVFfq1euE/083745cf100ed78417-51149313.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/90sCB8frFdw/083745cf100ed78417-51149319.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/OPT1Pj3sPqk/083745cf100ed78417-51149315.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/bVyVmMCROag/083745cf100ed78417-51149319.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/rXQ5y5Jz6gc/083745cf100ed78417-51149311.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/flvejucGckY/083745cf100ed78417-51149311.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Rabarberu pudiņš ar putukrējumu 

472

Array ( [id] => 50968207 [title] => Čia un kokosriekstu piena pudiņš ar ogām un zemesriekstu sviestu [lead] => "Laiks tukšot saldētavu un pieliekamo! Ja tev krājumos ir skābens ievārījums un saldētas ogas, tad liec tos lietā, pagatavotu gardu desertu bez cepšanas un vārīšanas. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/cia-un-kokosriekstu-piena-pudins-ar-ogam-un-zemesriekstu-sviestu.d?id=50968207 [picture_alt] => Čia un kokosriekstu piena pudiņš ar ogām un zemesriekstu sviestu [publish_date] => 2019-04-06 08:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/QLKB10TEFFc/e751d5ca6f0509b72e-50968217.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Klszbx6at00/e751d5ca6f0509b72e-50968215.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/V44c1-JB4WQ/e751d5ca6f0509b72e-50968217.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/qW3qDtNEJxA/e751d5ca6f0509b72e-50968217.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/lOgDlJwzioE/e751d5ca6f0509b72e-50968217.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/tLP-I5YaM0I/e751d5ca6f0509b72e-50968217.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/KfY6L6BHmGY/e751d5ca6f0509b72e-50968213.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/w5UayXxZONg/e751d5ca6f0509b72e-50968213.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Čia un kokosriekstu piena pudiņš ar ogām un zemesriekstu sviestu 

Array ( [id] => 50649569 [title] => Mazuļa ēdienkarte: Ziemassvētku pudiņš ar čia sēklām [lead] => Neierasta, mazajiem piemērota čia sēklu pudiņa Ziemasavētku versija, kas garšos arī lielajiem. To var pasniegt gan brokastīs, gan launagā vai arī kā desertu svētkos. Recepti piedāvā kampaņas “Mazais nav lielais” vēstnese, divu bērnu mamma Laura Grēviņa. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/mazula-edienkarte-ziemassvetku-pudins-ar-cia-seklam.d?id=50649569 [picture_alt] => Mazuļa ēdienkarte: Ziemassvētku pudiņš ar čia sēklām [publish_date] => 2018-12-09 08:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/Q56DmDQy4FM/d2f5e5c0a73e07a37e-50649627.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/onnK8mMBdYg/d2f5e5c0a73e07a37e-50649629.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/X4kbx2EjurI/d2f5e5c0a73e07a37e-50649627.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/cfaVwd3GPO0/d2f5e5c0a73e07a37e-50649629.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/HdWa1j_IjJI/d2f5e5c0a73e07a37e-50649629.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/0qjizM-2zqA/d2f5e5c0a73e07a37e-50649625.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/gw-kdieSBgE/d2f5e5c0a73e07a37e-50649625.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/J9MhNO4p-uE/d2f5e5c0a73e07a37e-50649625.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Mazuļa ēdienkarte: Ziemassvētku pudiņš ar čia sēklām 

Array ( [id] => 50303233 [title] => Visbijas 'safrāna pankūka' – rīsu pudiņa kūka [lead] => Hanzas savienības laikā Gotlandes tirgotāji ieveda ne tikai sudrabu un zvērādas, bet arī safrānu un rīsus. Tolaik arī radies pudiņam līdzīgais deserts, ko Visbijā dēvē par pankūku. Sākotnēji to gatavoja Ziemassvētkos, bet šobrīd bauda gan ikdienā, gan svētkos, pasniedzot ar putukrējumu un kazeņu ievārījumu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/visbijas-safrana-pankuka-risu-pudina-kuka.d?id=50303233 [picture_alt] => Visbijas 'safrāna pankūka' – rīsu pudiņa kūka [publish_date] => 2018-08-23 10:55:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/29C5FDAJShc/visbija-un-tas-apkartne-2-50303243.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/lQ5JqOcjJag/visbija-un-tas-apkartne-2-50303245.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/uiMPFSdaCh8/visbija-un-tas-apkartne-2-50303243.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/V_eyGnNXNe8/visbija-un-tas-apkartne-2-50303245.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/DLLEy7dZ7tg/visbija-un-tas-apkartne-2-50303239.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/hRKQ5Av9Dw0/visbija-un-tas-apkartne-2-50303245.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/isb2AQB7V2o/visbija-un-tas-apkartne-2-50303245.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/mQDy1YQNTRw/visbija-un-tas-apkartne-2-50303245.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Visbijas 'safrāna pankūka' – rīsu pudiņa kūka 

Array ( [id] => 49606287 [title] => 'Vieglais' saldētais pudiņš jeb semifredo [lead] => Saldētais pudiņš, ko mēdz saukt arī par semifredo ir klasisks svētku deserts, ko daudzviet pasaulē ceļ galdā Ziemassvētku vakarā vai svētku brokastīs. Šī recepte mazliet atšķiras no klasiskā pudiņa, padarot desertu “vieglāku”, bet tikpat gardu! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vieglais-saldetais-pudins-jeb-semifredo.d?id=49606287 [picture_alt] => 'Vieglais' saldētais pudiņš jeb semifredo [publish_date] => 2018-01-10 09:05:42 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/ykG9jUkiPLQ/0c4135a4c860f14019-49606319.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/re8XXBfN-xc/0c4135a4c860f14019-49606321.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/nJT3muXoV5M/0c4135a4c860f14019-49606319.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/U0uX4rxr6PI/0c4135a4c860f14019-49606321.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/B8o0fmYC7zE/0c4135a4c860f14019-49606317.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/_nT42YySLeE/0c4135a4c860f14019-49606321.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/_pYOA5gxOMM/0c4135a4c860f14019-49606321.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/I2ARNMpQukU/0c4135a4c860f14019-49606321.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
'Vieglais' saldētais pudiņš jeb semifredo 

Array ( [id] => 49128381 [title] => Kūka glāzītē – vegānisks čia sēklu pudiņš ar mandelēm [lead] => Receptes autore Līva Immermane raksta, ka šis deserts ir ne tikai vegānisks, bet piemērots arī tiem, kas nevar uzturā lietot glutēnu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kuka-glazite-veganisks-cia-seklu-pudins-ar-mandelem.d?id=49128381 [picture_alt] => Kūka glāzītē – vegānisks čia sēklu pudiņš ar mandelēm [publish_date] => 2017-08-19 08:00:38 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/6szvpcfVJBY/andras-slepenie-faili-116-49128391.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/mPfiDcG18yI/andras-slepenie-faili-116-49128393.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/iYx9msN9vxA/andras-slepenie-faili-116-49128391.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/XHcV_KP74Ow/andras-slepenie-faili-116-49128393.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/O_AhysoCh-M/andras-slepenie-faili-116-49128389.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/KDr1dPjskTs/andras-slepenie-faili-116-49128393.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/tzmGKSMWL9Q/andras-slepenie-faili-116-49128393.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Cr5thwAQ_FU/andras-slepenie-faili-116-49128393.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kūka glāzītē – vegānisks čia sēklu pudiņš ar mandelēm 

Array ( [id] => 48545779 [title] => Maizes sacepums jeb pudiņš ar biezpienu un mellenēm [lead] => Garšīgs veids kā izlietot ne vien maizes kastē aizķērušos čabatas kukulīti, bet arī saldētavā esošās ogas. Vienkāršs, ātrs un kārdinošs biezpiena un maizes sacepums ar ogām. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/maizes-sacepums-jeb-pudins-ar-biezpienu-un-mellenem.d?id=48545779 [picture_alt] => Biezpiena sacepums ar mellenēm [publish_date] => 2017-02-22 15:54:38 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/PHCip4aG70w/biezpiena-sacepums-platsmaize-48545821.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/-TVaBFqGMx4/biezpiena-sacepums-platsmaize-48545823.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/w8R-U0Yvc4Q/biezpiena-sacepums-platsmaize-48545821.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Xap_6qh3Fwc/biezpiena-sacepums-platsmaize-48545823.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/jA2yVdwQXrs/biezpiena-sacepums-platsmaize-48545819.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/H3uJ7s6o8ec/biezpiena-sacepums-platsmaize-48545823.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/DMPthJEXe50/biezpiena-sacepums-platsmaize-48545823.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/BSka3Peecls/biezpiena-sacepums-platsmaize-48545823.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Maizes sacepums jeb pudiņš ar biezpienu un mellenēm 

Array ( [id] => 48413065 [title] => Čia sēklu pudiņš ar kivi [lead] => Ātro brokastu vai veselīga deserta ideja, ko sagatavot iepriekšējā vakarā – čia sēklu pudiņš. Kivi sezonā to vari papildināt ar šo augļu biezeni, kas piešķirs patīkamu svaigumu. Ja liekas, ka deserts par skābu vai pliekanu, to vari papildināt ar kādu tējkaroti medus. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/cia-seklu-pudins-ar-kivi.d?id=48413065 [picture_alt] => Čia sēklu pudiņš ar kivi [publish_date] => 2017-01-16 15:45:44 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/85KWjSpdkj4/cia-pudins-kivi-brokastis-deserts-veseligs-uzturs-48413083.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/JWLJtntA-5M/cia-pudins-kivi-brokastis-deserts-veseligs-uzturs-48413085.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/ipf_9_rzIEM/cia-pudins-kivi-brokastis-deserts-veseligs-uzturs-48413083.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/TPPXxLi4Kog/cia-pudins-kivi-brokastis-deserts-veseligs-uzturs-48413085.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/njW9FHyw1EE/cia-pudins-kivi-brokastis-deserts-veseligs-uzturs-48413079.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/fYVIfjyLZs4/cia-pudins-kivi-brokastis-deserts-veseligs-uzturs-48413081.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/LFviou4sCiQ/cia-pudins-kivi-brokastis-deserts-veseligs-uzturs-48413085.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/cksfB3cz0sE/cia-pudins-kivi-brokastis-deserts-veseligs-uzturs-48413085.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Čia sēklu pudiņš ar kivi 

(1)

Array ( [id] => 48251391 [title] => Grēcīgā šokolādes lavas kūka jeb fondants ar brendiju [lead] => Karsta šokolādes kūka ar kārdinošu pildījumu – lavu. Pasniedz kūciņas uzreiz pēc pagatavošanas, kamēr pildījums vēl silts. Pats jaukākais – šajā receptē netiek izmantoti milti. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/greciga-sokolades-lavas-kuka-jeb-fondants-ar-brendiju.d?id=48251391 [picture_alt] => Šokolādes lavas kūka [publish_date] => 2016-12-02 15:16:15 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/l6EsPbd3b7k/sokolades-lavas-kuka-saldais-ediens-deserts-svetki-48251429.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/VF6Tn7GkbzA/sokolades-lavas-kuka-saldais-ediens-deserts-svetki-48251431.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dfAzCfYe6uQ/sokolades-lavas-kuka-saldais-ediens-deserts-svetki-48251429.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Vck56eXLd0c/sokolades-lavas-kuka-saldais-ediens-deserts-svetki-48251431.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Vk2CTFO05k8/sokolades-lavas-kuka-saldais-ediens-deserts-svetki-48251425.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/FBzsoQAhPZU/sokolades-lavas-kuka-saldais-ediens-deserts-svetki-48251431.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/7aUL2oPcek4/sokolades-lavas-kuka-saldais-ediens-deserts-svetki-48251431.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/TkZTAEvZawI/sokolades-lavas-kuka-saldais-ediens-deserts-svetki-48251427.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Grēcīgā šokolādes lavas kūka jeb fondants ar brendiju 

Array ( [id] => 47235413 [title] => Rīsu un kokosriekstu pudiņš ar mango Āzijas gaumē [lead] => Tumīgs, mazliet salds un kokosriekstiem bagāts rīsu pudiņš. Pasniedz ar mīksta mango gabaliņiem un mazliet laima sulas spirgtumam. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/risu-un-kokosriekstu-pudins-ar-mango-azijas-gaume.d?id=47235413 [picture_alt] => Rīsu pudiņš ar kokosriekstu pienu un mango [publish_date] => 2016-03-27 09:54:41 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/bmixoMi6PNE/risi-mango-pudins-deserts-saldais-ediens-putra-47235423.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/N5UDYmMRklk/risi-mango-pudins-deserts-saldais-ediens-putra-47235425.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/Q4kIEmsohPc/risi-mango-pudins-deserts-saldais-ediens-putra-47235423.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/SRJMBcydeZg/risi-mango-pudins-deserts-saldais-ediens-putra-47235425.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/PGU59SpdNQM/risi-mango-pudins-deserts-saldais-ediens-putra-47235419.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/FYoQCFTL3tk/risi-mango-pudins-deserts-saldais-ediens-putra-47235425.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/me7FWrO2wDE/risi-mango-pudins-deserts-saldais-ediens-putra-47235421.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/k9R8vM9wJQ0/risi-mango-pudins-deserts-saldais-ediens-putra-47235421.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Rīsu un kokosriekstu pudiņš ar mango Āzijas gaumē 

Array ( [id] => 46377667 [title] => Virtuves pamati: Ceļvedis rīsu pasaulē [lead] => Kas tad ir rīsi? Balti, nelieli graudiņi, kurus izvārīt kā piedevu gaļas ēdieniem vai salātiem , piebērt zupā , kad to vajag biezāku vai izvārīt brokastu putrā. Taču viss nebūt nav tik vienkārši – rīsu ir tik daudz un dažādi, ka uzskaitīt pilnīgi visus būtu ļoti grūti. Dažādie rīsu veidi mērāmi pat daudzos tūkstošos, un nav jau brīnums, ja bez parastajiem pilngraudu rīsiem sastopami arī brūnie rīsi, melnie rīsi, sarkanie rīsi un pat speciāli risoto pagatavošanai domāti rīsi, par suši nemaz nerunājot. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/virtuves-pamati-celvedis-risu-pasaule.d?id=46377667 [picture_alt] => Virtuves pamati: Ceļvedis rīsu pasaulē [publish_date] => 2015-08-25 20:47:21 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/TbNRcc0k8-o/risi-sarkanie-risi-46377685.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/IB0C5afyCko/risi-sarkanie-risi-46377687.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/EJ1Y6kxBigA/risi-sarkanie-risi-46377685.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/iYyw-4kJ-s0/risi-sarkanie-risi-46377687.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/SFmh19Nosfk/risi-sarkanie-risi-46377681.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/cj3nx-WsExU/risi-sarkanie-risi-46377687.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/9EgWQ4SH4_s/risi-sarkanie-risi-46377683.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/MbVn5xTgmB0/risi-sarkanie-risi-46377683.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Virtuves pamati: Ceļvedis rīsu pasaulē 

Array ( [id] => 46273503 [title] => Lāceņu ievārījuma suflē [lead] => Neticami gaisīgais, smaržīgais un garšīgais suflē ir brīnišķīgs deserts īpašā vakarā. Lai arī suflē ir jāpasniedz uzreiz pēc izņemšanas no krāsns, to var sagatavot vismaz 3 stundas pirms cepšanas līdz solim, kad mīklai tiek piejaukti olu baltumi. Kad tuvojas brīdis galdā celt suflē, sakarsē krāsni, sakuļ olbaltumus, pabeidz sajaukt mīklu un cep desertu gatavu. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/lacenu-ievarijuma-sufle.d?id=46273503 [picture_alt] => Lāceņu ievārījuma suflē [publish_date] => 2015-08-01 14:48:05 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/WHW5gEDDLWM/sufle-deserts-46273547.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/ovavmmKmmTo/sufle-deserts-46273549.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/AAQhy4FRgNs/sufle-deserts-46273547.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/6byBvMJoDY8/sufle-deserts-46273549.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/oYt3ZjP4oZg/sufle-deserts-46273543.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Q541RP-SGgM/sufle-deserts-46273549.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/pcZfSLg6J7A/sufle-deserts-46273549.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/RGJjJq9PtM0/sufle-deserts-46273545.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Lāceņu ievārījuma suflē 

Array ( [id] => 45860139 [title] => Īru krēma un šokolādes pudiņš [lead] => Saldais ēdiens, kurš būs īsti pa prātam tiem, kuriem patīk šokolādes un aromātiska liķiera garša vienā porcijā. Ideāls variants, lai servētu individuālas porcijas un nesatrauktos, ka kāds paliks bešā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/iru-krema-un-sokolades-pudins.d?id=45860139 [picture_alt] => Šokolādes pudiņš ar īru krēmu [publish_date] => 2015-04-28 15:44:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/DzKukwBR_5k/sokolade-iru-krems-pudins-deserts-45870703.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/V_T2buBiKHo/sokolade-iru-krems-pudins-deserts-45870705.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/nb4xbVyZSpg/sokolade-iru-krems-pudins-deserts-45870703.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/VRZsaMXJZJY/sokolade-iru-krems-pudins-deserts-45870705.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/HmMstCKd-Ig/sokolade-iru-krems-pudins-deserts-45870705.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/oqSw8oA2tuI/sokolade-iru-krems-pudins-deserts-45870701.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/t6zLk6p0hVE/sokolade-iru-krems-pudins-deserts-45870701.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/39htiK2e-GY/sokolade-iru-krems-pudins-deserts-45870701.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Īru krēma un šokolādes pudiņš 

Array ( [id] => 45747614 [title] => Viegls upeņu un olu putu mākoņu deserts [lead] => Īsts brīvdienu deserts. Izmanto saldētas vai svaigas ogas un sajauc ar saderīgu liķieri, piemēram, saldētas upenes ar upeņu liķieri ( cassis ). Pa virsu liec putotus olu baltumus un cep cepeškrāsnī grila režīmā, līdz olu mākoņi kļuvuši viegli brūni. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/viegls-upenu-un-olu-putu-makonu-deserts.d?id=45747614 [picture_alt] => Viegls upeņu un olu putu mākoņu deserts [publish_date] => 2015-03-27 11:07:42 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/G8T608Bcc84/putoti-olbaltumi-ogu-deserts-45747690.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/xDTTw9-YLq0/putoti-olbaltumi-ogu-deserts-45747692.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/hECmi7cAbl8/putoti-olbaltumi-ogu-deserts-45747690.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/CdD1A4sRANQ/putoti-olbaltumi-ogu-deserts-45747692.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/aR0nYMv3Itk/putoti-olbaltumi-ogu-deserts-45747686.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/P9yCDtVRL_I/putoti-olbaltumi-ogu-deserts-45747688.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/e3GZi1KJdCk/putoti-olbaltumi-ogu-deserts-45747692.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/wQ_lw5hCnOs/putoti-olbaltumi-ogu-deserts-45747692.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Viegls upeņu un olu putu mākoņu deserts 

(2)
1 . lapa no 2

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.