25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cukurs citronskābe15 gželatīns2 glāzesūdens4 ĒKkakao cukurs25 gželatīns
Sagatavošana
1
Krēma kārta: krējumu samaisa ar cukuru un citronskābi. Želatīnu uzbriedina un izkausē karsta ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa krējumā. Lej formā un atstāj sarecēt.
2
Šokolādes kārta: ūdeni, cukuru un kakao samaisa un uzvāra. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa masā. šokolādes kārtu uzlej uz sastingušās krējuma kārtas.
3
Labi atdzesē. Lai labāk varētu izņemt no formas, formu iemērc karstā ūdenī.
Iesūtīja: Kirak
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit