Deserts 'Putna piens'
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Krējuma kārta:
 
cukurs
cukurs
 
citronskābe
citronskābe
15 g
15 g želatīns
želatīns
Šokolādes kārta:
2 glāzes
2 glāzes ūdens
ūdens
4 ĒK
4 ĒK kakao
kakao
 
cukurs
cukurs
25 g
25 g želatīns
želatīns
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Krēmi
  • Želejas
  • Pasaules Virtuve
  • "Putna piens" - deserts no divkrāsainā krēma.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Krēma kārta: krējumu samaisa ar cukuru un citronskābi. Želatīnu uzbriedina un izkausē karsta ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa krējumā. Lej formā un atstāj sarecēt.

    Šokolādes kārta: ūdeni, cukuru un kakao samaisa un uzvāra. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa masā. šokolādes kārtu uzlej uz sastingušās krējuma kārtas.

    Labi atdzesē. Lai labāk varētu izņemt no formas, formu iemērc karstā ūdenī.

    Iesūtīja: Kirak

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form