
"Putna piens" - deserts no divkrāsainā krēma.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Krēma kārta: krējumu samaisa ar cukuru un citronskābi. Želatīnu uzbriedina un izkausē karsta ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa krējumā. Lej formā un atstāj sarecēt.
Šokolādes kārta: ūdeni, cukuru un kakao samaisa un uzvāra. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa masā. šokolādes kārtu uzlej uz sastingušās krējuma kārtas.
Labi atdzesē. Lai labāk varētu izņemt no formas, formu iemērc karstā ūdenī.
Iesūtīja: Kirak
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.