Foto: Shutterstock
"Putna piens" - deserts no divkrāsainā krēma.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cukurs citronskābe15 gželatīns2 glāzesūdens4 ĒKkakao cukurs25 gželatīns

Sagatavošana

1

Krēma kārta: krējumu samaisa ar cukuru un citronskābi. Želatīnu uzbriedina un izkausē karsta ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa krējumā. Lej formā un atstāj sarecēt.

2

Šokolādes kārta: ūdeni, cukuru un kakao samaisa un uzvāra. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa masā. šokolādes kārtu uzlej uz sastingušās krējuma kārtas.

3

Labi atdzesē. Lai labāk varētu izņemt no formas, formu iemērc karstā ūdenī.

Iesūtīja: Kirak

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!