Foto: Shutterstock
Diļļu mērci - piedevu čipšiem un dārzeņiem vislabāk baudīt, kopā ar svaigiem burkāniem, papriku, tomātiem, skābiem/svaigiem gurķiem un protams čipsiem!
10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ķiploks dilles skābs krējums majonēze

Sagatavošana

1

Ieliek bļodiņā majonēzi (skatos pēc tā cik daudz to mērcīti vajadzēs, jo visa pamatā ir majonēze).

2

Pieliek nedaudz skāba krējuma. Pierīvē vai piespiež ķiploku un smalki sagrieztas dilles (jo vairāk, jo garšīgāk). Visu samaisa.

3

Ja vēlas, var pievienot nedaudz citronu sulas vai svaigi maltu piparu.

Iesūtīja: keita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!