Donauwellen - garda kūka ar ķiršu pildījumu un šokolādes glazūru.
Krēms: Pudiņa pulveri samaisa ar 50 ml piena un cukuru. Atlikušo pienu uzvāra, pievieno pudiņa maisījumu un uzvāra. Atdzesē istabas temperatūrā. Lai neveidotos plēve uz piena, to pārklāj ar pārtikas plēvi.

Mīkla: Olas sakuļ ar cukuru, līdz iegūst skāba krējuma konsistenci. Pakāpeniski iemaisa eļļu. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un atsevišķi pienu - pa porcijām iekuļ mīklā.

Pusi mīklas liek ietaukotā cepamā veidnē. Otrā mīklas pusē iemaisa kakao (sajauktu ar nelielu daudzumu piena) un mīklu lej uz pirmās mīklas puses. 

Pa virsu liek ķiršus un nedaudz iespiež mīklā. 

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 10-200*C ~ 25-30 minūtes. Izceptu atdzesē.

Krēmam paredzēto sviestu sakuļ un pa porcijām iemaisa atdzisušajā pudiņā.

Kad biskvīts atdzisis, to pārziež ar krēmu un liek aukstumā.

Glazūra: Šokolādi izkausē ūdens peldē, pievieno sviestu un Nutellu. Ar glazūru pārziež torti un liek ledusskapī, līdz glazūra sacietē. Glazūrā ar dakšiņu izvelk viļņus.

Iesūtīja: DaceP
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!