Mīkla: Olas sakuļ ar cukuru, līdz iegūst skāba krējuma konsistenci. Pakāpeniski iemaisa eļļu. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un atsevišķi pienu - pa porcijām iekuļ mīklā.
Pusi mīklas liek ietaukotā cepamā veidnē. Otrā mīklas pusē iemaisa kakao (sajauktu ar nelielu daudzumu piena) un mīklu lej uz pirmās mīklas puses.
Pa virsu liek ķiršus un nedaudz iespiež mīklā.
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 10-200*C ~ 25-30 minūtes. Izceptu atdzesē.
Krēmam paredzēto sviestu sakuļ un pa porcijām iemaisa atdzisušajā pudiņā.
Kad biskvīts atdzisis, to pārziež ar krēmu un liek aukstumā.
Glazūra: Šokolādi izkausē ūdens peldē, pievieno sviestu un Nutellu. Ar glazūru pārziež torti un liek ledusskapī, līdz glazūra sacietē. Glazūrā ar dakšiņu izvelk viļņus.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit