60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
12 gab.kartupeļi3 ĒKmilti2 gab.sīpoli sāls1 gab.ola PILDĪJUMAM:300 gmaltā gaļa malti melnie pipari sāls1 gab.sīpols1 TKskābs krējums
Sagatavošana
1
Kartupeļus un sīpolu nomizo.
2
Kartupeļus sagriež gabaliņos un kopā ar sīpolu sablenderē viendabīgā masā.
3
Masai pievieno miltus, olu un sāli. Labi samaisa.
4
Malto gaļu sajauc ar sablenderētu sīpolu. Masai pievieno sāli, maltus piparus un skābu krējumu. Masu labi izmīca.
5
Pannā ielej eļļu un ļoti labi uzkarsē. Uzkarsētā eļļā liek no kartupeļu masas veidotus plācenīšus un apcep.
6
No maltās gaļas veido mazas kotletītes, liek uz kartupeļu masas un nedaudz pacep.
7
Pa virsu uzliek kartupeļu masu, tā, lai nosedz gaļu.
8
Pats atbildīgākais moments - vajag pankūkas apgriezt. Ērtāk to darīt, ja izmanto lielu lāpstiņu un dakšiņu ar kuru palīdz apgriezt.
9
Pankūkas saliek cepamā traukā un uz 10-15 minūtēm liek cepeškrāsnī 200*C, lai pacepas.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit