Dzērveņu muss
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 ml
250 ml dzērveņu biezenis
dzērveņu biezenis
10 g
10 g želatīns
želatīns
150 g
150 g cukurs
cukurs
2
2 olas
olas
300 ml
300 ml piens
piens
1 ĒK
1 ĒK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Buberti un uzpūteņi
  • Sambuki, suflē un zefīri
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Rudens ogu – dzērveņu – musu ar vaniļas pienu, ko iesaka "Rimi" gardēdis Normunds Baranovskis, vislabāk nobaudīt savienojumā ar patīkami saldenu šampanieti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavo dzērveņu biezeni, novārot dzērvenes savā sulā un izspiežot caur sietu. Biezeni atdzesē un tālākai gatavošanai izmanto 250 ml no kopējās masas.

    Uzbriedina želatīnu, pārlejot ar 2 ēdamkarotēm auksta ūdens. Saputo olas ar cukuru, lai izveidojas biezs krēms. Izkausē želatīnu un pievieno dzērveņu biezenim, iecilā olu krēmu un samaisa. Liek ledusskapī sastingt uz vienu stundu. Savāra pienu ar vaniļas cukuru un atdzesē. Pasniedz kopā vai atsevišķi.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form