
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze dzērvenes
dzērvenes3,33 glāzes
3,33 glāzes ūdens
ūdens1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs3 ĒK
3 ĒK manna
manna piens, pasniegšanai
piens, pasniegšanaiDzērveņu uzputenis ar mannu, kuru vislabāk baudīt ar aukstu pienu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Katlā liek pārlasītas, noskalotas dzērvenes un ar koka stampiņu saspaida, pielej 1/3 glāzes ūdens un caur marli izspiež sulu, kuru noliek vēsā vietā.
Izspaidas pārlej ar 3 glāzēm ūdens un vāra 5 minūtes, izkāš un šajā novārījumā maisot ber mannu.
Turpina vārīt uz lēnas uguns. Masai pievieno sulu un puto, līdz veidojas biezas putas.
Kad masa apjomā dubultojusies, uzpūteni liek deserta trauciņos un novieto vēsumā.
Pasniedz ar aukstu pienu.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.