Dzērveņu uzpūtenis ar pienu
Foto: Shutterstock
3.1667 12
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
0.5 glāze
0.5 glāze

Klasiskais dzērveņu uzpūtenis ikdienas saldēdienam.

Dzērvenes vāra nelielā ūdens daudzumā, līdz tās sāk sprakšķēt (uz pusēm plīst).

Ogas ar stampiņu saspaida. Masu izkāš, pievieno cukuru, uzvāra. Kad sāk vārīties, nepārtraukti maisot, tievā strūkliņā ber klāt mannu. Maisot vāra, līdz manna uzbriest.

Strauji atdzesē aukstā ūdens peldē, sakuļ ar mikseri, kamēr masa paliek stingra un čagana. Pasniedz ar pienu.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form