Dzērveņu uzpūtenis ar pienu
Foto: Shutterstock
3.1463 41
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze dzērvenes
dzērvenes
0.5 glāze
0.5 glāze cukurs
cukurs
0.5 glāze
0.5 glāze manna
manna
1 l
1 l ūdens
ūdens
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni bērniem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Buberti un uzpūteņi
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Klasiskais dzērveņu uzpūtenis ikdienas saldēdienam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Dzērvenes vāra nelielā ūdens daudzumā, līdz tās sāk sprakšķēt (uz pusēm plīst).

    Ogas ar stampiņu saspaida. Masu izkāš, pievieno cukuru, uzvāra. Kad sāk vārīties, nepārtraukti maisot, tievā strūkliņā ber klāt mannu. Maisot vāra, līdz manna uzbriest.

    Strauji atdzesē aukstā ūdens peldē, sakuļ ar mikseri, kamēr masa paliek stingra un čagana. Pasniedz ar pienu.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form