Dzidrais liellopa buljons ar dārzeņiem
Foto: Shutterstock
4.0000 4
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Dzidrais liellopa buljons ar dārzeņiem - viegla ikdienas zupa.

Liellopu kaulus sacērt, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un uz mazas liesmas vāra 2—3 stundas, nosmeļot pa reizei taukus.

Sīpolus, burkānus, pētersīļus un selerijas sagriež plānās šķēlītēs un uz pannas apbrūnina, pievieno buljonam un turpina vārīt. Sāli buljonam pieliek vārīšanas beigās.

Buljonu vāra 4—5 stundas, izkāš, lej zupas šķīvjos un pievieno atsevišķi sālsūdenī vārītus dārzeņus, sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form