Sastāvdaļas norādītas uz vienu litru ūdens.
270Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
200 gliellopa kauli50 gsīpoli50 gpētersīļi un selerijas150 gpuķkāposti50 gburkāni25 gzaļie zirnīši (lobīti) sāls zaļumi
Sagatavošana
1
Liellopu kaulus sacērt, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un uz mazas liesmas vāra 2—3 stundas, nosmeļot pa reizei taukus.
2
Sīpolus, burkānus, pētersīļus un selerijas sagriež plānās šķēlītēs un uz pannas apbrūnina, pievieno buljonam un turpina vārīt. Sāli buljonam pieliek vārīšanas beigās.
3
Buljonu vāra 4—5 stundas, izkāš, lej zupas šķīvjos un pievieno atsevišķi sālsūdenī vārītus dārzeņus, sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit