3Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
50 mlatdzesēts sarkanais vermuts25 mlatdzesēts džins1 ĒKgrenadīna sīrups1 ĒKcitronu sula rožu lapiņas vai kokteiļu ķirši rotājumam sodas ūdens vai gāzēts minerālūdens, lai piepildītu glāzes
Sagatavošana
1
Labi samaisa vai sakrata šeikerī vermutu, džinu, grenadīna sīrupu un citrona sulu.
2
Lej glāzēs un piepilda tās ar sodas ūdeni vai minerālūdeni.
3
Pasniedz, rotājot ar rožu lapiņām vai kokteiļu ķirsi
Priekā!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit