Foto: DELFI
Dārza ballīte allaž ir lieliska ideja, bet kā pārsteigt radus, draugus vai kolēģus? Aizmirsti par neestētisko pudeļu klājienu un pagatavo košu un reibinošu boli. Vien atceries, ka no skata nevainīgie augļi šajā dzērienā ir varen viltīgi un nevajadzētu našķoties tikai ar tiem.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 lprosecco2 lsauss baltvīns1.5 llimonāde "Sprite" vai gāzēts ūdens3 gab.persiki300 gzemenes2 gab.bumbieri400 gsaldēti ķirši3 gab.apelsīni pēc garšaspiparmētras

Sagatavošana

1

Zemenes noskalo, atbrīvo no kauslapām un sagriež četrās daļās.

2

Persikus noskalo, tiem izņem kauliņus un sagriež kubiņos.

3

Bumbieriem izņem sēklotni, sagriež ripiņās.

4

Apelsīnus nomizo, daiviņas attīra no baltās miziņas un sagriež gabaliņos.

5

Visus augļus liek lielā bļodā, pievieno saldētos ķiršus. Var izmantot arī svaigus ķiršus, vienīgi tad jāizņem kauliņi.

6

Visu pārlej ar atdzesētu baltvīnu, proseko un gāzētu minerālūdeni vai limonādi "Sprite". Pievieno saplūkātas piparmētru lapiņas.

7

Uzmanīgi ar kausiņu apmaisa un liek ledusskapī, lai garšas savelkas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!