Dzirkstoša bole ar augļiem un piparmētrām
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 l
2 l prosecco
prosecco
2 l
2 l sauss baltvīns
sauss baltvīns
1.5 l
1.5 l limonāde "Sprite" vai gāzēts ūdens
limonāde "Sprite" vai gāzēts ūdens
3 gab.
3 gab. persiki
persiki
300 g
300 g zemenes
zemenes
2 gab.
2 gab. bumbieri
bumbieri
400 g
400 g saldēti ķirši
saldēti ķirši
3 gab.
3 gab. apelsīni
apelsīni
pēc garšas
pēc garšas piparmētras
piparmētras
  • Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kāzu ēdienkarte
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Dārza ballīte allaž ir lieliska ideja, bet kā pārsteigt radus, draugus vai kolēģus? Aizmirsti par neestētisko pudeļu klājienu un pagatavo košu un reibinošu boli. Vien atceries, ka no skata nevainīgie augļi šajā dzērienā ir varen viltīgi un nevajadzētu našķoties tikai ar tiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Zemenes noskalo, atbrīvo no kauslapām un sagriež četrās daļās.

    Persikus noskalo, tiem izņem kauliņus un sagriež kubiņos.

    Bumbieriem izņem sēklotni, sagriež ripiņās.

    Apelsīnus nomizo, daiviņas attīra no baltās miziņas un sagriež gabaliņos.

    Visus augļus liek lielā bļodā, pievieno saldētos ķiršus. Var izmantot arī svaigus ķiršus, vienīgi tad jāizņem kauliņi.

    Visu pārlej ar atdzesētu baltvīnu, proseko un gāzētu minerālūdeni vai limonādi "Sprite". Pievieno saplūkātas piparmētru lapiņas.

    Uzmanīgi ar kausiņu apmaisa un liek ledusskapī, lai garšas savelkas.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form