Dzirkstoša bole ar augļiem un piparmētrām
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Dārza ballīte allaž ir lieliska ideja, bet kā pārsteigt radus, draugus vai kolēģus? Aizmirsti par neestētisko pudeļu klājienu un pagatavo košu un reibinošu boli. Vien atceries, ka no skata nevainīgie augļi šajā dzērienā ir varen viltīgi un nevajadzētu našķoties tikai ar tiem.

Zemenes noskalo, atbrīvo no kauslapām un sagriež četrās daļās.

Persikus noskalo, tiem izņem kauliņus un sagriež kubiņos.

Bumbieriem izņem sēklotni, sagriež ripiņās.

Apelsīnus nomizo, daiviņas attīra no baltās miziņas un sagriež gabaliņos.

Visus augļus liek lielā bļodā, pievieno saldētos ķiršus. Var izmantot arī svaigus ķiršus, vienīgi tad jāizņem kauliņi.

Visu pārlej ar atdzesētu baltvīnu, proseko un gāzētu minerālūdeni vai limonādi "Sprite". Pievieno saplūkātas piparmētru lapiņas.

Uzmanīgi ar kausiņu apmaisa un liek ledusskapī, lai garšas savelkas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form