'Dzīvo garšīgi': zaļie salāti ar fenheli un kūpinātu foreli
Foto: DELFI
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
lapu salāti
lapu salāti
 
gurķis
gurķis
 
granātābols
granātābols
 
fenhelis
fenhelis
 
kūpināta forele
kūpināta forele
 
avokado
avokado
 
olīveļļa
olīveļļa
 
balzamiko
balzamiko
 
medus
medus
 
citrona sula
citrona sula
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Tasty" projekta "Dzīvo garšīgi!" ietvaros viesojamies pie dažādiem kulinārijas lietpratējiem un entuziastiem. Šoreiz apciemojām bloga "Viens+Viens" veidotāju Lauru Grēviņu un kopā gatavojām zaļos salātus ar fenheli un granātābolu sēkliņām. Tev būs nepieciešamas vien 15 minūtes, lai tiktu pie veselīgas un košas maltītes!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lēzenā bļodā vai lielā šķīvī kārto rukolas un spinātu lapiņas.

    Pievieno ar dārzeņu mizotāju sašķēlētu gurķi, avokado daiviņas, gareniski sagrieztu fenheli un saplucinātus kūpinātas foreles gabaliņus.

    Uzsmidzina olīveļļu un balzamiko, visu pārlej ar citrona sulu.

    Pievieno ēdamkaroti vijīga medus, visu viegli apmaisa.

    Uzber sauju granātābolu sēkliņu, kā veikli tās no augļa izlobīt, lasi šajā rakstā. Ja vēlas, var uzkaisīt sezama sēklas.

    Tags

    Dzīvo garšīgi Ātri pagatavojami ēdieni Mazkaloriju ēdieni Avokado Balzamiko etiķis Citronu sula Fenhelis Granātāboli Gurķi Kūpināta zivs Lapu salāti Medus Olīveļļa Bez termiskas apstrādes Dārzeņu salāti Zivju un jūras produktu salāti Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Ikdienas maltītei Launags Pusdienas Vakariņas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form