'Dzīvo garšīgi': zaļie salāti ar fenheli un kūpinātu foreli
Foto: DELFI
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli

"Tasty" projekta "Dzīvo garšīgi!" ietvaros viesojamies pie dažādiem kulinārijas lietpratējiem un entuziastiem. Šoreiz apciemojām bloga "Viens+Viens" veidotāju Lauru Grēviņu un kopā gatavojām zaļos salātus ar fenheli un granātābolu sēkliņām. Tev būs nepieciešamas vien 15 minūtes, lai tiktu pie veselīgas un košas maltītes!

Lēzenā bļodā vai lielā šķīvī kārto rukolas un spinātu lapiņas.

Pievieno ar dārzeņu mizotāju sašķēlētu gurķi, avokado daiviņas, gareniski sagrieztu fenheli un saplucinātus kūpinātas foreles gabaliņus.

Uzsmidzina olīveļļu un balzamiko, visu pārlej ar citrona sulu.

Pievieno ēdamkaroti vijīga medus, visu viegli apmaisa.

Uzber sauju granātābolu sēkliņu, kā veikli tās no augļa izlobīt, lasi šajā rakstā. Ja vēlas, var uzkaisīt sezama sēklas.

Source

Tasty

Tags

Dzīvo garšīgi Ātri pagatavojami ēdieni Mazkaloriju ēdieni Avokado Balzamiko etiķis Citronu sula Fenhelis Granātāboli Gurķi Kūpināta zivs Lapu salāti Medus Olīveļļa Bez termiskas apstrādes Dārzeņu salāti Zivju un jūras produktu salāti Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Ikdienas maltītei Launags Pusdienas Vakariņas viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form