Interesantu uzkodu svētku galdam iesaka pavāre, uztura speciāliste Jevgēnija Jansone un "Elvi" komanda.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gfetas siers ar samazinātu tauku saturu60 gkrēmsiers40 gsmalki rīvēts parmezāna siers30 gsmalki sakapātas pistācijas20 gmelnās sezama sēklas100 grozmarīna zariņi olīvas ķirštomāti saulē kaltēti tomāti

Sagatavošana

1

Visus sierus bļodā ar dakšiņu sajauc viendabīgā masā un ar rokām veido nelielas bumbiņas. Liek saldētavā uz 20 minūtēm.

2

Atdzesētās bumbiņas apviļā sezama sēklās un smalcinātās pistācijās, ievieto tās ledusskapī, kamēr sagatavo vainagu.

3

Uz liela šķīvja aplī izkārto rozmarīna zariņus, veidojot vainaga formu. Uz rozmarīna zariņiem kārto iepriekš pagatavotās siera bumbas, olīvas, ķiršu tomātiņus un saulē kaltētus tomātus. Ja ir vēlme, vainagu var papildināt arī ar citām uzkodām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!