Ēdamais Ziemassvētku vainags ar siera bumbiņām un olīvām
Foto: Elvi publicitātes foto
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Interesantu uzkodu svētku galdam iesaka pavāre, uztura speciāliste Jevgēnija Jansone un "Elvi" komanda.

Visus sierus bļodā ar dakšiņu sajauc viendabīgā masā un ar rokām veido nelielas bumbiņas. Liek saldētavā uz 20 minūtēm.

Atdzesētās bumbiņas apviļā sezama sēklās un smalcinātās pistācijās, ievieto tās ledusskapī, kamēr sagatavo vainagu.

Uz liela šķīvja aplī izkārto rozmarīna zariņus, veidojot vainaga formu. Uz rozmarīna zariņiem kārto iepriekš pagatavotās siera bumbas, olīvas, ķiršu tomātiņus un saulē kaltētus tomātus. Ja ir vēlme, vainagu var papildināt arī ar citām uzkodām.

Lai labi garšo!

Comment Form