Ēdamais Ziemassvētku vainags ar siera bumbiņām un olīvām
Foto: Elvi publicitātes foto
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Siera bumbiņām:
100 g
100 g fetas siers ar samazinātu tauku saturu
fetas siers ar samazinātu tauku saturu
60 g
60 g krēmsiers
krēmsiers
40 g
40 g smalki rīvēts parmezāna siers
smalki rīvēts parmezāna siers
30 g
30 g smalki sakapātas pistācijas
smalki sakapātas pistācijas
20 g
20 g melnās sezama sēklas
melnās sezama sēklas
Vainagam:
100 g
100 g rozmarīna zariņi
rozmarīna zariņi
 
olīvas
olīvas
 
ķirštomāti
ķirštomāti
 
saulē kaltēti tomāti
saulē kaltēti tomāti
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Interesantu uzkodu svētku galdam iesaka pavāre, uztura speciāliste Jevgēnija Jansone un "Elvi" komanda.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visus sierus bļodā ar dakšiņu sajauc viendabīgā masā un ar rokām veido nelielas bumbiņas. Liek saldētavā uz 20 minūtēm.

    Atdzesētās bumbiņas apviļā sezama sēklās un smalcinātās pistācijās, ievieto tās ledusskapī, kamēr sagatavo vainagu.

    Uz liela šķīvja aplī izkārto rozmarīna zariņus, veidojot vainaga formu. Uz rozmarīna zariņiem kārto iepriekš pagatavotās siera bumbas, olīvas, ķiršu tomātiņus un saulē kaltētus tomātus. Ja ir vēlme, vainagu var papildināt arī ar citām uzkodām.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form