Elementārā šokolādes kūka iesācējiem
Foto: Shutterstock
4.0455 22
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze ūdens
ūdens
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
2-2.5 glāzes
2-2.5 glāzes milti
milti
1 TK
1 TK sāls
sāls
1 TK
1 TK soda
soda
6 ĒK
6 ĒK kakao + pārkaisīšanai
kakao + pārkaisīšanai
1 ĒK
1 ĒK citrona sula
citrona sula
6 ĒK
6 ĒK eļļa
eļļa
1 ĒK
1 ĒK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārša šokolādes kūka, ko var pagatavot pat pirmklasnieks, šādi sākot apgūt kūku cepšanas mākslu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa viendabīgā masā (var ar mikseri vai blenderi).

    Liek ietaukotā veidnē, cep ~ 45 minūtes līdz 180*C iepriekš sakarsētā krāsnī..

    Atdzesē, izņem no vednes, pārkaisa ar kakao.

    Ja vēlas, atdzisušu kūku gareniski var pārgriezt uz pusēm, sadalot divās plāksnēs un pa vidu ieziežot ievārījumu, karameļu mērci, vārītu iebiezināto pienu, putukrējumu vai kādu no vienkārši pagatavojamiem saldajiem krēmiem. Lūk, krēmu receptes iedvesmai.

    Iesūtīja: Vizma

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form