Elementārā šokolādes kūka iesācējiem
Foto: Shutterstock
4.1333 15
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkārša šokolādes kūka, ko var pagatavot pat pirmklasnieks, šādi sākot apgūt kūku cepšanas mākslu.

Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa viendabīgā masā (var ar mikseri vai blenderi).

Liek ietaukotā veidnē, cep ~ 45 minūtes līdz 180*C iepriekš sakarsētā krāsnī..

Atdzesē, izņem no vednes, pārkaisa ar kakao.

Ja vēlas, atdzisušu kūku gareniski var pārgriezt uz pusēm, sadalot divās plāksnēs un pa vidu ieziežot ievārījumu, karameļu mērci, vārītu iebiezināto pienu, putukrējumu vai kādu no vienkārši pagatavojamiem saldajiem krēmiem. Lūk, krēmu receptes iedvesmai.

Iesūtīja: Vizma

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form