Elementārais aveņu saldējums bez saldējuma aparāta
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 13
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Lai pagatavotu šo saldējumu, nav nepieciešama īpašs aprīkojums – visu darbu paveiks mikseris. Šī saldējuma tekstūra un garša esot neaprakstāma, apgalvo garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Saldo krējumu saputo stingrās putās.

Saputotajam krējumam pievieno iebiezināto pienu, skābu krējumu un visu apmaisa, līdz masa ir viendabīga.

Iecilā ogas, liek traukā un ievieto saldētavā uz vairākām stundām.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form