Foto: Shutterstock
Cūkgaļas cepetis - ļoti gardi un visi paēduši bez lielas noņemšanās, stundām stāvot pie katliem..
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1.8 kgcūkgaļas kakla karbonāde ķiploki sāls malti melnie pipari garšviela cepetim

Sagatavošana

1

Gaļā iegriež "kabatiņas", kurās ievieto sagrieztus ķiplokus. Ķiplokus var arī saspiest ar spiedi.

2

Gaļu ieziež ar sāli, pipariem un garšvielām. Ietin pārtikas plēvē un noliek istabas temperatūrā uz 4 - 6 stundām.

3

Pārtikas plēvi noņem. Gaļu liek cepammaisā un cep cepeškrāsnī 1,5 – 2 stundas (atkarībā no lieluma) 180 grādos. Cepšanas beigās augšā maisu atgriež un ļauj gaļai apbrūnēt.

4

No cepeša sulām var pagatavot gardu mērci, pannā ietumējot ar miltiem un skābo krējumu.

Iesūtīja: Elitochka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!