Elementārās banānu pankūkas ar saldētām ogām
Foto: DELFI
1.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Pankūku receptes ir miljoniem, taču pirms pāris gadiem interneta vidē par kulta recepti kļuva gaužām vienkāršā recepte vien ar divām sastāvdaļām – banānu un olu. Nolēmu nedaudz paeksperimentēt ar recepti, un jāsaka, izdevās lieliski!

Es izmantoju blenderi sastāvdaļu sajaukšanai, taču, ja negribas smērēt ierīci, banānu var sastampāt ar dakšiņu, bet man patīk, ka nav jūtami gabaliņi, tāpēc visu blendēju.

Blenderī liek mazākos gabalos sagrieztu banānu, olu un visu sablenderē. Tad pievieno šķipsnu sodu, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un uz dažām sekundēm ieslēdz blenderi.

Masu ielej bļodā, pievieno miltus un rūpīgi iemaisa. Es izmantoju auzu miltus, bet tikpat labi tie var būt griķu, pilngraudu vai parastie kviešu milti. Visbeidzot mīklā iemaisa saldētās ogas.

Sakarsē pannu ar eļļu un ar karoti lej mīklu. Iesaku liet pavisam nedaudz (nepilnu ēdamkaroti), jo tad būs vieglāk apgriezt pankūku un tā neizjuks. Cepšana neprasīs daudz laika, tāpēc uzmani, lai pankūkas nepiedeg.

No šī daudzuma sanāks pankūkas diviem izsalkušiem pankūku ēdājiem.

Source

Tasty

Tags

Pankūkas Ātri pagatavojami ēdieni Receptes cukura diabēta slimniekiem Banāni Dzeramā soda Milti Ogas Olas Vaniļas cukurs Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Ikdienas maltītei Mātes dienas ēdieni Pankūkas Pannā cepts ēdiens viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form