Eļļā ceptas saldās ananasu bumbiņas
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Cits veids, kā nolocīt ananasus.

Miltus izsijā, saputo olas, pieber sāli, pielej pienu un iejauc stingru mīklu.

Pieliek ananasu šķēlītes un visu izjauc.

Sakarsētā eļļā ar tējkarotīti ieliek nelielas bumbiņas un apcep zeltaini brūnas.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form