Loading...
Sastāvdaļas

Ērkšķogu - banānu ievārījums, ar maigu garšu, bez ērkšķogu sēkliņām.

Ērkšķogas noskalo, atbrīvo no ļipiņām, ber katlā, kur ieliets nedaudz (ne vairāk par ½ glāzi) ūdens un vāra kamēr sāk šķīst. Tad izberž cauri smalkam sietam, vēlams tāds, lai aiztur sēklas. Iegūto biezeni nosver un pievieno cukuru 1:1.

Pievieno banānus - vai nu saspiestus putriņā vai sagrieztus ¼ ripiņās. Es lielākoties izmantoju pārgatavojušos (nocenotus ) banānus.

Uz 1 kg ogu apmēram 3 banāni.

Un tad jau vāru, kā visus ievārījumus, līdz sāk sabiezēt. Rezultāts nevainojams.

Iesūtīja: cate

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form