Ērkšķogu kompots
Foto: Shutterstock
4.5000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Vienkāršs ērkšķogu kompots. Ja kompotu gribas šķidrāku, izmanto vairāk ūdens un cukura. Ogām jābūt pazaļām.

Gatavošana: No cukura un ūdens pagatavo sīrupu. Notīra ogas, pārlej ar verdošu sīrupu un ļauj apmēram 12 stundas pastāvēt.

Tad pilda tīrās burkās, aizvāko un sterilizē apmēram 80°C 30 minūtes.

Iesūtīja: Mafalda

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form