Ērkšķogu marmelāde
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Ērkšķogu marmelāde ziemai, kas glabājas ļoti labi. Visgardākā sanāks no ogām, kas nav pilnībā gatavas.

Ogas nomazgā, saber katlā un maisot karsē kamēr izšķīst. Tad izberž caur sietiņu, lai atdalītu mizas un sēkliņas.

Iegūtajai masai pievieno cukuru attiecībā 1:1 vai nedaudz mazāk. Vāra apmēram 30 minūtes, tad salej sterilizētās burkās un aizvāko.

Iesūtīja: cikucaks

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form