Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ērkšķogu pudiņš visgardāk ēdot kopā ar pienu.

Karstumizturīgajā traukā liek ciešu kārtu ar baltmaizi, kas no apakšpuses apsmērēta ar sviestu (bet var arī nesmērēt). Kārtu taisa ciešu, visus tukšumus aizpilda ar piegrieztiem baltmaizes gabaliņiem. Tad ber ērkšķogas.

Virsū vēl vienu baltmaizes kārtu, kas no virspuses apsmērētas ar sviestu. Atkal aizpilda visus tukšumus. Vēlams trauku neaizpildīt līdz pašai maliņai.

Sakuļ olas ar cukuru. Man uz lielo trauku sanāk kādas 4 olas, pielej masai pienu un samaisa. Piena-olu maisījumu lej traukā tā, lai visa maize būtu nosegta. Ja maisījums drusku pietrūkst - nekas, pielej vienkārši vēl pienu.

Liek sakarsētā cepeškrāsnī cepties apmēram uz stundu, kamēr virskārta brūngana, tad arī ola būs sarecējusi. Ēd ar pienu.

Iesūtīja: Zuks

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form