Ērkšķogu ievārījuma recepte
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Ērkšķogu un banānu ievārījums noderēs gan pankūkām, gan maizītēm, gan tortēm un kūkām.

Ērkšķogas notīra un nomazgā. Liek katliņā un pielej ūdeni. Maisot vāra, kamēr ogas ir nedaudz izšķīdušas. Pievieno nomizotus un sagrieztus banānus.

Turpina vārīt aptuveni 15 minūtes, tad pieber pieber cukuru. No uzvārīšanās brīža vāra apmēram 15 minūtes. Vēl karstu pilda tīrās burciņās.

* ievārījumu vāra no pusgatavām ogām. Vārot ievārījumu no gatavām ogām, to var izmantot kūku cepšanai. Ērkšķogas līdzināsies rozīnēm.

Iesūtīja: kocers

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form