Foto: Privātais arhīvs
Jaukt garšas un eksperimentēt virtuvē patīk šova "Caur ēršķiem uz…" ceturtās sezonas dalībniecei Inārai Āboliņai. Viņas gatavotā tumīgā tomātu–gaļas zupa ir lieliska izvēle vēsajā sezonā, jo čili asumiņš sasildīs.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
600 gmalta liellopu gaļa2 gab.paprika1 gab.sīpols1 gab.bundža konservētas kukurūzas2 gab.bundža sarkano pupiņu500 mltomātu sula1.5 glāzeūdens pēc garšasčili garšviela

Sagatavošana

1

Sagriez kubiņos sīpolu. Liec cepties katlā, kurā būs zupa. Pievieno eļļu, lai sīpoli nedeg klāt.

2

Kad sīpoli nedaudz apcepušies, pievieno malto gaļu un turpini cept maisot.

3

Kad gaļa izcepusies, pievieno sāli un čili garšvielu.

4

Pievieno kubiņos sagrieztu papriku, cep 5-10 minūtes, nepārtraukti maisot, lai nepiedeg. Ja nepieciešams, vari papildināt ar eļļu.

5

Pievieno kukurūzu un pupiņas ar visu sulu un ūdeni. Ļauj visam pasutināties 5 minūtes.

6

Pievieno tomātu sulu.

7

Kad zupa sāk burbuļot, katlu ņem nost no uguns.

8

Pēc vajadzības vari pievienot vēl nedaudz čili vai tomātu sulas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!