"Ērkšķu" šova Ināra eksperimentē ar čili zupu
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g malta liellopu gaļa
malta liellopu gaļa
2 gab.
2 gab. paprika
paprika
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. bundža konservētas kukurūzas
bundža konservētas kukurūzas
2 gab.
2 gab. bundža sarkano pupiņu
bundža sarkano pupiņu
500 ml
500 ml tomātu sula
tomātu sula
1,5 glāze
1,5 glāze ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas čili garšviela
čili garšviela
  • Ass un pikants ēdiens
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Jaukt garšas un eksperimentēt virtuvē patīk šova "Caur ēršķiem uz…" ceturtās sezonas dalībniecei Inārai Āboliņai. Viņas gatavotā tumīgā tomātu–gaļas zupa ir lieliska izvēle vēsajā sezonā, jo čili asumiņš sasildīs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriez kubiņos sīpolu. Liec cepties katlā, kurā būs zupa. Pievieno eļļu, lai sīpoli nedeg klāt.

    Kad sīpoli nedaudz apcepušies, pievieno malto gaļu un turpini cept maisot.

    Kad gaļa izcepusies, pievieno sāli un čili garšvielu.

    Pievieno kubiņos sagrieztu papriku, cep 5-10 minūtes, nepārtraukti maisot, lai nepiedeg. Ja nepieciešams, vari papildināt ar eļļu.

    Pievieno kukurūzu un pupiņas ar visu sulu un ūdeni. Ļauj visam pasutināties 5 minūtes.

    Pievieno tomātu sulu.

    Kad zupa sāk burbuļot, katlu ņem nost no uguns.

    Pēc vajadzības vari pievienot vēl nedaudz čili vai tomātu sulas.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form