Etiķotais cūkgaļas šašliks padomju gaumē
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Trīstlitru burkā marinēts cūkgaļas šašliks padomju labākajās tradīcijās, kas baudāms ar saldskābiem, etiķotiem sīpoliem – kas var būt labāks par šo! Recepti iesaka mūsu lasītājs Agris Pontāgs.

Gaļu sagriež gabaliņos. Sīpolus sagriež plānos pusapļos. Gaļu un sīpolus kārtām liek trīslitru burkā.

Gatavo marinādi. Ūdenī ieber garšvielas, etiķi un samaisa, līdz sāls un cukurs izšķīst. Pārlej šašliku ar marinādi. Pēc 12 stundām šašliks ir gatavs cepšanai.

Piedevām smalki sagriež sīpolus, pievieno sakapātas dilles, sāli, cukuru un etiķi pēc garšas, visu samaisa.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form