Falafels ar karija mērci
Foto: Publicitātes foto
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garantējam, izdosies pat iesācējiem! Ar šādiem vārdiem recepti iesaka pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone un "Elvi".

Gatavo falafelus - visas sastāvdaļas, izņemot miltus un cepamo pulveri blendē līdz viendabīgai konsistencei (zaļumi var palikt lielākos gabalos).

Pievieno miltus, cepamo pulveri un samaisa.

No masas veido ~20 g lielas bumbiņas un liek cepties 180 grādus karstā cepeškrāsnī, uz 20-25 min.

Sajauc visas mērces sastāvdaļas. Smalki sagriež gurķi un avokado.

Uz sausas pannas uzsilda pitas maizi no abām pusēm.

Pārgriež maizi no vienas maliņas un, atverot pīta maizi no iekšpuses, liek šajā kabatā zaļās lapas, avokado, gurķi, falafelus un mērci.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form