
Garantējam, izdosies pat iesācējiem! Ar šādiem vārdiem recepti iesaka pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone un "Elvi".
Gatavo falafelus - visas sastāvdaļas, izņemot miltus un cepamo pulveri blendē līdz viendabīgai konsistencei (zaļumi var palikt lielākos gabalos).
Pievieno miltus, cepamo pulveri un samaisa.
No masas veido ~20 g lielas bumbiņas un liek cepties 180 grādus karstā cepeškrāsnī, uz 20-25 min.
Sajauc visas mērces sastāvdaļas. Smalki sagriež gurķi un avokado.
Uz sausas pannas uzsilda pitas maizi no abām pusēm.
Pārgriež maizi no vienas maliņas un, atverot pīta maizi no iekšpuses, liek šajā kabatā zaļās lapas, avokado, gurķi, falafelus un mērci.
Lai labi garšo!