Tasty
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g liellopu gaļa vai medījuma gaļa (stirna)
liellopu gaļa vai medījuma gaļa (stirna)
50 g
50 g žāvēta cūkgaļa
žāvēta cūkgaļa
300 g
300 g burkāni
burkāni
1
1 sīpols
sīpols
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 puravs
puravs
4-5
4-5 kartupeļi
kartupeļi
100-200 g
100-200 g kečups (ar ķiplokiem)
kečups (ar ķiplokiem)
 
eļļa
eļļa
 
pētersīļi vai dilles
pētersīļi vai dilles
 
sāls
sāls
 
melnie pipari
melnie pipari
 
estragons
estragons
 
garšviela liellopu gaļai
garšviela liellopu gaļai
 
timiāns
timiāns
 
asā paprika vai čilli
asā paprika vai čilli
2
2 lauru lapas
lauru lapas
 
olīvas
olīvas
 
skābs krējums
skābs krējums
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Falšā 'soļanka' no liellopu gaļas un žāvētas cūkgaļas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež gaļu mazos kubiņos, apkaisa ar sāli, pipariem un apcep uz pannas eļļā, līdz nedaudz apbrūnē, pēc tam tos liek katliņā verdošā ūdenī uz mazas uguns sutināties.

    Uz pannas apcep sagrieztus burkānus, sīpolus, ķiplokus un žāvēto gaļu. Pievieno gaļai. Apmēram pēc 20 minūtēm pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, pievieno garšvielas-estragonu, timiānu un garšvielu gaļai. 10 minūtes pavāra un pievieno ripiņās sagrieztu puravu, kečupu un aso papriku, olīvas (~10 gabalas). Ļauj uzvārīties un pievieno lauru lapas, pētersīļus vai dilles. Ja nepieciešams pievieno vēl sāli.

    Pasniedz kopā ar krējumu.

    Piezīmes: Ja vēlas var pievienot arī puķkāpostus, zaļos zirnīšus, sastāvdaļu daudzumu var variēt, kā labāk pēc garšas patīk, tāpat arī garšvielas-liellopu gaļas garšvielu vietā var pielikt buljona kubiciņu, eļļu cepšanai izvēlas to, kas mājās - es lietoju rapšu - sanāk dzeltenāka nokrāsa ceptajam.

    Var pievienot citronšķēlīti, ja mājās aizķēries ledusskapī.

    Iesūtīja: Evita

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form