Makaroni ar aknām un ceptu ķirbi
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
romiešu salāti
romiešu salāti
 
vistu aknas
vistu aknas
 
mencu aknas
mencu aknas
 
ķirbji
ķirbji
 
pasta
pasta
 
Parmezāna siers
Parmezāna siers
Mērcei:
 
olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
 
olīveļļa
olīveļļa
 
sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
 
melnie pipari
melnie pipari
 
citrons
citrons
 
ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
anšovi
anšovi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Makaronu salāti
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Manu ciemiņu, draugu un paziņu vispieprasītākie salāti ar makaroniem. Izskatās ļoti labi un garšo arī lieliski," par savu recepti raksta Aigars. Tā piedalās makaronu salātu recepšu konkursā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sacep vistu akniņas, pievieno sāli, melnos piparus un beigās sasmalcinātu ķiploku.

    Uzvāra pastu.

    Ķirbi sagriež nelielos gabaliņos un apcep uz pannas. Beigās uzber sāli un melnos piparus.

    Romiešu salātus saplucina palielos gabaliņos.

    Gatavo mērci, kas ir galvenā garšas piedeva šiem salātiem. Bļodā ieliek divus olas dzeltenumus un sakuļ tos kopā ar sāli un cukuru. Pievieno pamazām olīveļļu, turpina kult. Pievieno pāris anšovu gabaliņus, cieto sieru, ēdamkaroti citronu sulu un visu sablenderē. Salātu lapas sajauc kopā ar pastu un aplej ar mērci.

    Visu sajauc un atstāj uz 5 minūtēm, lai sajaucas. Kārto uz šķīvja visas sastāvdaļas.

    Labu apetīti!

    Iesūtīja: Aigars

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form