Fežuada – sātīgs pupiņu sacepums ar desiņām
Foto: Ilze Pētersone
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
sīpoli
sīpoli
 
ķiploki
ķiploki
 
pusžāvēta desa
pusžāvēta desa
 
cauraudzītis
cauraudzītis
 
vārītu ribiņu gaļa
vārītu ribiņu gaļa
 
šķiņķis un citi termiski apstrādātas gaļas produkti
šķiņķis un citi termiski apstrādātas gaļas produkti
 
sarkanvīns
sarkanvīns
 
tomātu pasta
tomātu pasta
 
vārītas sarkanās pupiņas
vārītas sarkanās pupiņas
 
vārīti rīsi
vārīti rīsi
 
olīveļļa
olīveļļa
 
pipari, sāls
pipari, sāls
 
apelsīna daiviņas dekorēšanai
apelsīna daiviņas dekorēšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brazīliešu nacionālā virtuve
  • Gaļas sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Fežuada – ļoti vienkāršs un sātīgs brazīliešu ēdiens. Recepti no šīs saulainās zemes atvedis Egils Zariņš.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavošana

    Sīpolus un ķiplokus sagriež gabaliņos un pannā apcep olīveļļā, lai kļūst caurspīdīgi.

    Pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu un desas, pasautē.

    Pieliek pāris ēdamkarotes tomātu pastas un stiprāk pakarsē.

    Pielej sarkanvīnu un turpina karsēt.

    Beigās pievieno pupiņas, piparus, sāli un visu sautē.

    Pasniedz ar vārītiem rīsiem piedevās, dekorējot ar pāris apelsīnu šķēlītēm.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form