Figūrai draudzīgie griķu-ābolu cepumi
Foto: (c) Tievesanaonline.lv
3.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze griķi (nevārīti)
griķi (nevārīti)
2
2 vidēji lieli āboli
vidēji lieli āboli
pēc garšas
pēc garšas stēvija vai cits cukura aizvietotājs
stēvija vai cits cukura aizvietotājs
150 ml
150 ml paniņas va 0.5% kefīrs
paniņas va 0.5% kefīrs
2 ĒK
2 ĒK klijas
klijas
2 ĒK
2 ĒK klijas
klijas
 
sezama sēklas pārkaisaīšanai
sezama sēklas pārkaisaīšanai
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Cepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Pietiek dziedāt slavas dziesmas auzu cepumiem! Tējas vai kafijas pauzei pagatavo gardos un figūrai draudzīgos griķu-ābolu cepumiņus. Recepti iesaka "Facebook" lapas "Tievesanaonline.lv" autore, fitnesa trenere Vendija Karalkina.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Griķus samaļ. Ābolus nomizo un sarīvē.

    Ābolus un griķus liek bļodā, pievieno cukura aizvietotāju, klijas, paniņas un samaisa. Masu briedina 30 minūtes.

    Sakarsē krāsni līdz 150 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

    Veidnē liek sagatavotās masas piciņas, ar dakšu saplacinot tās, Pārkaisa ar sezama sēkliņām.

    Cep 45-60 minūtes (jo ilgāk cepsi, jo sausāki cepumiņi būs).

    Atdzesē cepumus, saliekot tos uz restītes.

    Lai lab garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form