
Loading...
Sastāvdaļas
8
8 kartupeļi
kartupeļi2 ĒK
2 ĒK kaperi
kaperiVINEGRETA MĒRCEI
1
1 sarkanais sīpols, sīki sakapāts
sarkanais sīpols, sīki sakapāts pēc garšas
pēc garšas dilles, lociņi un pētersīļi, sīki sakapāti
dilles, lociņi un pētersīļi, sīki sakapāti5-6 ĒK
5-6 ĒK olīveļļa
olīveļļa1/2 TK
1/2 TK medus vai kļavu sīrups
medus vai kļavu sīrups2 ĒK
2 ĒK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis1 TK
1 TK sinepes
sinepes3 ĒK
3 ĒK kaperu marināde
kaperu marināde šķipsna
šķipsna malti melnie pipari
malti melnie pipariKartupeļu salāti, ja vien tos gatavo, iztiekot bez majonēzes, trekna skābā krējuma un kalorijām bagātām mērcēm, ir slaidajai līnijai draudzīgs ēdiens. Šie salātiņi vēl labāk garšos nākamajā dienā, kad pikantā vinegreta mērce būs iesūkusies kartupeļu šķēlītēs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kartupeļus ar visu mizu novāra. Nedaudz atdzesē, nomizo, sagriež šķēlēs un liek bļodā.
Kaperiem nolej marinādi, pārber kaperus kartupeļiem.
Gatavo vinegreta mērci, liekot visas sastāvdaļas aizskrūvejamā burciņā un sakaratot.
Pārlej mērci kartupeļiem un apmaisa.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.