Figūrai draudzīgie kartupeļu salāti ar kaperiem un vinegreta mērci
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
8
8 kartupeļi
kartupeļi
2 ĒK
2 ĒK kaperi
kaperi
VINEGRETA MĒRCEI
1
1 sarkanais sīpols, sīki sakapāts
sarkanais sīpols, sīki sakapāts
pēc garšas
pēc garšas dilles, lociņi un pētersīļi, sīki sakapāti
dilles, lociņi un pētersīļi, sīki sakapāti
5-6 ĒK
5-6 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1/2 TK
1/2 TK medus vai kļavu sīrups
medus vai kļavu sīrups
2 ĒK
2 ĒK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis
1 TK
1 TK sinepes
sinepes
3 ĒK
3 ĒK kaperu marināde
kaperu marināde
šķipsna
šķipsna malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu salāti
  • Kartupeļu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kartupeļu salāti, ja vien tos gatavo, iztiekot bez majonēzes, trekna skābā krējuma un kalorijām bagātām mērcēm, ir slaidajai līnijai draudzīgs ēdiens. Šie salātiņi vēl labāk garšos nākamajā dienā, kad pikantā vinegreta mērce būs iesūkusies kartupeļu šķēlītēs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus ar visu mizu novāra. Nedaudz atdzesē, nomizo, sagriež šķēlēs un liek bļodā.

    Kaperiem nolej marinādi, pārber kaperus kartupeļiem.

    Gatavo vinegreta mērci, liekot visas sastāvdaļas aizskrūvejamā burciņā un sakaratot.

    Pārlej mērci kartupeļiem un apmaisa.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form