Fiksā sēņu zupa ar kausēto sieru
Foto: Veronika Ļevša
2.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Šī sēņu zupiņa ir ļoti ātri pagatavojama un sanāk ļoti garda. Ja ir vēlme, var pievienot arī pannā apceptu šķiņķi, bekonu vai kādu citu gaļu, bet arī tāpat zupa ir gana sātīga," tā recepti piesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Kartupeļus nomizo, sagriež gabalos, liek katlā, kur jau ir iebērtas garšvielas, pārlej ar elektriskajā tējkannā uzvārītu ūdeni un vāra.

Šampinjonus vai citas sēnes sagriež gabaliņos. Burkānus notīra, var sarīvēt var arī sagriezt gabalos. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Sēnes, burkānus un sīpolus apcep pannā sakarsētā eļļā pāris minūtes.

Katlam pievieno pannas saturu un rīsus.

Vāra aptuveni 10 minūtes, tad pieliek kausēto sieru un iemaisa. Kad zupa sāk burbuļot, nogriež liesmu.

Lej bļodās, pārkaisa ar zaļumiem un bauda.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form