FIksā spinātu mērce
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g spināti
spināti
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
1 ĒK
1 ĒK kviešu milti
kviešu milti
200 ml
200 ml piens
piens
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Karstās mērces
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Spinātu mērce - 10 minūtes un gatava!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Spinātus applaucē 1 minūti verošā ūdenī, tad atdzesē zem vēsa ūdens strūklas un nokāš.

    Izkausē pannā sviestu un iejauc miltus. Atšķaida ar pienu. Ļauj mērcei vārīties 2 min. Plaucētos spinātus sablendē un liek klāt pie mērces. Pievieno sāli, piparus, caur spiedi izspiestu ķiploku un iemaisa.

    Iesūtīja: inesec

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form