Foto: Shutterstock
Spinātu mērce - 10 minūtes un gatava!
8Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gspināti1 ĒKsviests1 ĒKkviešu milti200 mlpiens1 ķiploka daiviņa sāls pipari

Sagatavošana

1

Spinātus applaucē 1 minūti verošā ūdenī, tad atdzesē zem vēsa ūdens strūklas un nokāš.

2

Izkausē pannā sviestu un iejauc miltus. Atšķaida ar pienu. Ļauj mērcei vārīties 2 min. Plaucētos spinātus sablendē un liek klāt pie mērces. Pievieno sāli, piparus, caur spiedi izspiestu ķiploku un iemaisa.

Iesūtīja: inesec

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!