8Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
250 gspināti1 ĒKsviests1 ĒKkviešu milti200 mlpiens1 ķiploka daiviņa sāls pipari
Sagatavošana
1
Spinātus applaucē 1 minūti verošā ūdenī, tad atdzesē zem vēsa ūdens strūklas un nokāš.
2
Izkausē pannā sviestu un iejauc miltus. Atšķaida ar pienu. Ļauj mērcei vārīties 2 min. Plaucētos spinātus sablendē un liek klāt pie mērces. Pievieno sāli, piparus, caur spiedi izspiestu ķiploku un iemaisa.
Iesūtīja: inesec
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit