Tomātu un redīsu gaspačo
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
450 g
450 g tomāti
tomāti
450 g
450 g redīsi
redīsi
 
gurķis
gurķis
4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2 ĒK
2 ĒK laima sula
laima sula
1/2 TK
1/2 TK Vorčesteras mērce
Vorčesteras mērce
 
ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
Pasniegšanai:
 
gurķi
gurķi
 
redīsi
redīsi
 
lociņi
lociņi
 
maize
maize
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Aukstās zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Aukstā zupa no tomātiem, redīsiem un gurķiem, ko varēsi pagatavot zibenīgi. Neatņemams virtuves palīgs šīs zupas pagatavošanai būs blenderis – ar to tad arī gatavo zupu, cik krēmīgu vien katram tīk.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tomātus, redīsus un gurķus sagriež nelielos gabaliņos un saliek blenderī (daļu pataupa, lai varētu pievienot zupai beigās). Pievieno arī olīveļļu, laima sulu un Vorčesteras mērci. Ja zupu gribas šķidrāku, pievieno arī mazliet auksta ūdens.

    Auksto zupu blendē īsu mirkli, līdz zupai ir vēlamā konsistence.

    Salej bļodiņās un pasniedz ar lociņiem, redīsu un gurķu gabaliņiem. Klāt ēd kraukšķīgu maizi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form