Foto: Shutterstock
Šī omlete būs īsti laikā, kad ir vēlme pēc neapstrīdamas klasikas. Viss, kas vajadzīgs, ir pāris olas, garšvielas un zaļumi garnēšanai. Viegli un ātri!
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 olas1 ĒKauksts ūdens sāls pipari1 ĒKsviests kreses vai pētersīļi sīpola šķēlītes

Sagatavošana

1

Nelielā bļodiņā ar dakšiņu sakuļ olas un ūdeni. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

2

Ņem pannu, uzkarsē un izkausē tajā sviestu.

3

Kad sviests sakarsis un sāk putoties, pannā lej olu masu. Cepšanas laikā omletes maliņas nedaudz uz augšu, lai tā izceptos vienmērīgi.

4

Cep omleti nedaudz ilgāk par divām minūtēm. Pēc tam turpat uz pannas pārloka uz pusēm.

5

Gatavo omleti liek uz silta šķīvja un garnē ar kresēm vai pētersīļiem un svaiga sīpola šķēlītēm.

Tasty.lv iesaka šo omleti izvēlēties kā pamatu bagātīgām brokastīm – ēd kopā ar svaigiem dārzeņiem, ceptu bekonu vai lapu salātiem. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!