Fiksais ābolu rausis ar krējuma mērci
Foto: Shutterstock
3.4412 34
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas
0.5 glāze
0.5 glāze cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs
2 glāze
2 glāze milti
milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
6-7
6-7 āboli
āboli
Mērcei:
300 ml
300 ml skābs krējums
skābs krējums
0.5 glāze
0.5 glāze cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas kanēlis
kanēlis
1
1 ola
ola
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkāršais un fiksais ābolu rausis ar krējuma mērci darbdienu kārumam vai svētkiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakuļ 2 olas ar nepilnu glāzi cukura, pielej klāt 1 glāzi kefīra (vai pusglāzi skāba krējuma) un iemaisa 2 glāzes miltu, kuriem piejaukta 1 tējkarote cepamā pulvera.

    Lej mīklu veidnē vai uz plāts, pa virsu sakārto ābolu šķēlītes.

    Gardumam pārlej mērci, ko pagatavo, sakuļot visas mērces sastāvdaļas viendabīgā masā.

    Kūka izcepas ātri, pa kādām 25-30 minūtēm, bet tas atkarīgs no cepeškrāsns un plāts lieluma - seklā, lielā veidnē kūka izcepsies ātrāk, bet dziļākā var būt jācep pat 40 minūtes, pārbaudot gatavību ar kociņu.

    Iesūtīja: Suzanna

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form