Fiksie auzu pārslu cepumi ar šokolādes gabaliņiem
Foto: Publicitātes foto
2.7500 4
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g mīksts sviests
mīksts sviests
80 g
80 g brūnais cukurs
brūnais cukurs
80 g
80 g baltais cukurs
baltais cukurs
1
1 ola
ola
naža gals
naža gals vaniļa
vaniļa
150 g
150 g milti
milti
75 g
75 g auzu pārslas
auzu pārslas
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
200 g
200 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Cepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Par godu Putras dienai un lai stiprinātu esošās un radītu jaunas putras ēšanas tradīcijas, no 10. līdz 13.oktobrim vairāki restorāni Latvijā pārtapa par Putras vēstniecībām. Restorānā "Terra" bērni, izmantojot auzu pārslas, kopā ar šefpavāru pagatavoja gardus auzu pārslu cepumus ar šokolādes gabaliņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu ar cukuru saputo viendabīgā masā, pievieno olu un turpina putot līdz viendabīgai konsistencei.

    Visas sausās sastāvdaļas sasver, auzu pārslas viegli apgrauzdē uz pannas, visu pievieno saputotajam sviestam un samaisa. Pievieno sadrupinātu šoklādi, iemaisa. No masas veido vidēja lieluma bumbiņas, liek uz plāts, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru, un saplacina.

    Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 170 grādos 8-10 min. Atdzesē, dekorē ar šokolādi, riekstiem, krāsainiem cukura graudiem vai ko citu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form