Foto: Shutterstock
Grieķu salāti ar arbūzu, kas būs pagatavojami 10 minūtēs.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
5 gab.tomāti3 gab.gurķi1 gab.paprika1 gab.sarkanais sīpols1 saujamelnās olīvas, bez kauliņiem1 gab.paciņa fetas siers3 gab.arbūzs, šķēles saujabaziliks, svaigs

Sagatavošana

1

Tomātu sagriež 8 daiviņās, tad vēl šķērsām uz pusēm katru no tām.

2

Gurķi, ja bieza miza, nomizo, pārgriež gareniski uz pusēm, ja lielas sēklas, tās izņem ārā un katru pusīti sagriež ~1cm biezos gabalos.

3

Papriku sagriež nelielos gabaliņos. Arbūzam nogriež mizu (arbūzam jābūt stingram, nevis miltainam), izņem sēklas, sagriež gabaliņos

4

Sīpolu sagriež gredzenos, sieru sagriež palielos kubiņos.

5

Visas sastāvdaļas kārto traukā, pārkaisa ar bazilika lapiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!