Ar malto gaļu pildīti cannelloni
Foto: DELFI
3.6667 12
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
bundža
bundža konservēti tomāti
konservēti tomāti
 
garšvielas pēc gaumes
garšvielas pēc gaumes
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
18
18 kaneloni (cannelloni)
kaneloni (cannelloni)
500 g
500 g liellopa maltā gaļa
liellopa maltā gaļa
 
ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
sīpols
sīpols
 
mocarella
mocarella
 
rīvēts cietais siers
rīvēts cietais siers
Mērcei:
 
piens
piens
šķipsna
šķipsna muskatrieksts
muskatrieksts
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Recepte, ar kuru izdabāt kā izsalkušam dzīvesbiedram, tā bērniem, jo kas gan var būt labāks par makaroniem un gaļu. Neskatoties uz to, ka kaneloni trubiņu pildīšana varētu likties piņķerīgs darbiņš, šis fiksais variants būs vienkāršāks par lazanjas gatavošanu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepamtaukā ielej vienu kārbu konservētu, smalcinātu tomātu. Pārkaisa garšvielas.

    Pāri kārto kaneloni trubiņas, kas pildītas ar maltās gaļas masu – liellopa gaļa, kas sajaukta ar smalki sagrieztu ķiploku, sakapātu sīpolu un garšvielām pēc gaumes un sajūtām, ieskaitot sāli, piparus.

    Tā kā makaronos jau pašos miltu pietiek, ietaupīju kalorijas un netaisīju bešamelu. Tā vietā uzvārīju pienu, piebēru maltu muskatriekstu nelielu šķipsnu, sāli, piparus. Ar šo pienu pārlēju kaneloni, trauku pārklāju ar foliju un ieliku cepeškrāsnī 200 grādos.

    Apmēram pēc 25 minūtēm virtuve jau smaržoja kārdinoši. Šķidrumu nedaudz papildināju, jo šķita, ka makaroni nekļūs mīksti. Vēl pēc aptuveni 7 minūtēm pāri saliku plucinātu mocerellu un tad jau cepu, līdz siers izkusis un nedaudz zeltains. Tā kā siera nevar būt par daudz, pirms pasniegšanas pārkaisījām ar rīvētu cieto sieru.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form