Fiksie siera cepumiņi
Foto: Paula Zemgale
3.6111 18
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
120 g

"Ļoti ātri pagatavojami siera cepumi, kuru gatavošana ir meditācija, un sastāvdaļas atrodamas teju katrā mājā," stāsta receptes autore Paula Zemgale.

Uz smalkās rīves sarīvē sieru. Tam pievieno mīkstu sviestu un miltus.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Visu samaisa, līdz iegūst masu, kas nelīp pie bļodas malām.

Samīca mīklu, uz darba virsmas izveido "desu" (aptuveni 2 cm diametrā) un sagriež ripiņās. Tās liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru un izveido mēnestiņu formā.

Liek cepumus krāsnī un cep aptuveni 10-15 minūtes, līdz tie ir zeltaini.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form