Foto: Cook.me

Šos 10 minūtēs pagatavojamos tunča un olu salātus var pasniegt uz svaigām, kraukšķīgām salātlapām vai var arī ziest uz maizes šķēlēm. Laba ideja, kā izmantot pēc Lieldienām pāri palikušās olas. Recepti piedāvā kulinārijas portāls "Cook.me".

10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 gtuncis savā sulā2 lielas olas, novārītas un sasmalcinātas ĒKmajonēze1 ĒKdilles, sakapātas sarkanais sīpols, sasmalcināts pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšassāls un malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa.

2

Pasniedz uz salātu lapām vai izmanto sviestmaižu pildījumam.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!