Fiksie tunča salāti ar olām, dillēm un sīpoliem
Foto: Cook.me
0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g tuncis savā sulā
tuncis savā sulā
2
2 lielas olas, novārītas un sasmalcinātas
lielas olas, novārītas un sasmalcinātas
3-4 ĒK
3-4 ĒK majonēze
majonēze
1 ĒK
1 ĒK dilles, sakapātas
dilles, sakapātas
1/2
1/2 sarkanais sīpols, sasmalcināts
sarkanais sīpols, sasmalcināts
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Šos 10 minūtēs pagatavojamos tunča un olu salātus var pasniegt uz svaigām, kraukšķīgām salātlapām vai var arī ziest uz maizes šķēlēm. Laba ideja, kā izmantot pēc Lieldienām pāri palikušās olas. Recepti piedāvā kulinārijas portāls "Cook.me".

    Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa.

    Pasniedz uz salātu lapām vai izmanto sviestmaižu pildījumam.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form