Svaigā siera kūka ar ogām
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g "Selga" iebiezinātā piena cepumi
"Selga" iebiezinātā piena cepumi
1/2
1/2 paciņa sviests
paciņa sviests
1
1 iepakojums Filadelfijas siers
iepakojums Filadelfijas siers
1
1 iepakojums rikota siers
iepakojums rikota siers
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
15 g
15 g želatīns
želatīns
 
cukurs
cukurs
 
saldētas ogas
saldētas ogas
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Kūkas bez cepšanas
  • Siera kūkas
  • Tortes un kūkas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Siera kūka, kuras gatavošana divatā radīs prieku ne tikai ēdājiem, bet padosies no rokas. "Pēdējā laikā iepaticies gatavot kūkas – tās, kuras nav jācep," atklāj receptes autore. To Tasty.lv lasītājiem piedāvā Inese Zeļģe, kura piedalās Philadelphia recepšu konkursā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kūkas veidnē samīca cepumus kopā ar sviestu un ieliek ledusskapī.

    Uzbriedina un ūdens peldē izkausē želatīnu. Samaisa abus sierus.

    Saputo (var arī sablendēt) saldo krējumu, kam pievieno 70% gatavā želatīna, tad liek klāt arī sieru masu – šo gardumu liek traukā virs cepumu masas.

    Ogas liek pa virsu un pārlej ar atlikušo želatīnu.

    Nākamajā dienā izņem no ledusskapja un našķojas!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form