Svaigā siera kūka ar ogām
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Siera kūka, kuras gatavošana divatā radīs prieku ne tikai ēdājiem, bet padosies no rokas. "Pēdējā laikā iepaticies gatavot kūkas – tās, kuras nav jācep," atklāj receptes autore. To Tasty.lv lasītājiem piedāvā Inese Zeļģe, kura piedalās Philadelphia recepšu konkursā.

Kūkas veidnē samīca cepumus kopā ar sviestu un ieliek ledusskapī.

Uzbriedina un ūdens peldē izkausē želatīnu. Samaisa abus sierus.

Saputo (var arī sablendēt) saldo krējumu, kam pievieno 70% gatavā želatīna, tad liek klāt arī sieru masu – šo gardumu liek traukā virs cepumu masas.

Ogas liek pa virsu un pārlej ar atlikušo želatīnu.

Nākamajā dienā izņem no ledusskapja un našķojas!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form