Filadelfijas siera un piparkūku torte
Foto: Shutterstock
5.0000 1
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Vienkārša, bet ļoti garda Filadelfijas siera un piparkūku torte.

Pagatavošana: ņem kūkas plātni (dziļo), un saberž tajā piparkūkas, kuras samaisa nedaudz ar sviestu, lai tāda mīkstāka masa veidojas.

Saberztās piparkūkas kalpo kūkai par pamatni. Cieši noblietē.

Tad 2 pakas siera samaisa nedaudz ar cukuru un pielej izkausētu melno šokolādi, kārtīgi samaisa un klāj uz piparkūkām, izlīdzinot ar platu nazi (jo masa nav lejama).

Otras 2 pakas siera arī samaisa ar cukuru un pielej izkausētu balto šokolādi, saputo un klāj otro kārtu kūkai virsū.

Beigās bagātīgi dekorē ar ķiršiem. Liek ledusskapī uz 2 stundām, bet visgaršīgākā kūka ir otrajā dienā.

Šāds daudzums pietiks ap 10 cilvēkiem.

Iesūtīja: Andzela

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form