Foto: Shutterstock
Elementāri pagatavojama un ļoti garda tradicionālās Švarcvaldes tortes versija – siera kūka bez cepšanas un želatīna kausēšanas.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
200 gpiparkūkas180 gsviests3 ĒKkakao4 Filadelfijas siera paciņas1 tumšās šokolādes tāfelīte1 ķirši vai burciņa ķiršu kompota bez kauliņiem pēc garšascukurs putukrējums flakonā

Sagatavošana

1

Piparkūkas, kakao un sviestu seblendē viendabīgā masā. Ber kūkas veidnē ar noņemamu malu un cieši noblietē.

2

Tad Filadelfijas sieru samaisa nedaudz ar cukuru pēc garšas un pielej izkausētu melno šokolādi, kārtīgi sakuļ ar mikseri un klāj uz piparkūku pamatnes, izlīdzinot ar platu nazi (jo masa nav lejama).

3

Beigās bagātīgi dekorē ar "pūšamo" putukrējumu un konservētiem ķiršiem vai ķiršu mērci (te atradīsi mērces recepti). Liek ledusskapī uz 2 stundām, bet visgaršīgākā kūka ir otrajā dienā.

Iesūtīja: Andzela

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!