Alū marinētas filejas kārtojums ar sēnēm.

Filejas sagriež 2 gabalos, ar gaļas āmurīti izklapē, malas iegriež, apkaisa ar pipariem, sāli, apslaka ar eļļu un liek marinēties.

Sacepums:uz pannas uzlej nedaudz eļļas, apcep smaki sagrieztu speķi, sīpolus, pievieno sagrieztas sēnes, piparus, ķimenes, samaisa. Pielej alu un sautē mīkstu. Iztvaicē lieko šķidrumu, pieliek olas un maisa, līdz satumējas.

Uz pannas sakarsētā eļļā strauji apcep sagatavoto gaļu, to apkaisa ar sāli, liek šķīvī. Uz katras gaļas plātnes uzliek kārtu sacepuma, uzlej nedaudz kečupa un apliekam ar tomātiem un papriku.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!