Filo mīklas pīrāgs ar kūpinātu desu, cieto sieru un svaigiem dārzeņiem
Foto: Džiugas
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
5
5 Filo mīklas plāksnes
Filo mīklas plāksnes
2
2 nelieli cukīni
nelieli cukīni
4
4 sīpoli
sīpoli
150 g
150 g kūpināta desa
kūpināta desa
120 g
120 g cietais siers Džiugas
cietais siers Džiugas
 
olīveļļa
olīveļļa
  • Ass un pikants ēdiens
  • Citi ēdieni
  • Dārzeņu sacepumi
  • Gaļas sacepumi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Spāņu nacionālā virtuve
  • Kārtainās mīklas pīrāgs ar kūpinātu desu, cukīni un cieto sieru "Džiugas". Šo recepti radījis spāņu virtuves virtuozs Marks Audiberts.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cukīni sagriež plānās ripiņās un aptuveni vienu minūti blanšē verdošā ūdenī. Nolej lieko šķidrumu.

    Kūpinātu desu sagriež plānās šķēlītēs. Sīpolus sagriež gredzenos un apcep, līdz kļuvuši caurspīdīgi.

    Divas filo mīklas plāksnes (var izmantot arī plāni izrullētu kārtaino mīklu) liek cepamtraukā un apsmidzina ar olīveļļu. Virsū klāj pusi no sīpoliem, cukīni un desu, kā arī cieto sieru "Džiugas".

    Pārsedz visu ar divām mīklas plāksnēm un apsmidzina ar olīveļļu. Liek traukā atlikušos sīpolus, desu, cukīni un sieru, ko pārsedz ar pēdējo mīklas plāksni.

    Apsmidzina ar olīveļļu un cep 10 minūtes līdz 180 grādiem iepriekš sakarsētā krāsnī.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Siers
    0
    Ass un pikants ēdiens
    0
    Cepeškrāsns
    0
    Pannā cepts ēdiens
    0
    Cietais siers 'Džiugas'
    0
    Cukīni
    0
    Desa
    0
    Filo mīkla
    0
    Olīveļļa
    0
    Sīpoli
    43596533
    Citi ēdieni
    43597979
    Dārzeņu sacepumi
    43597979
    Gaļas sacepumi
    0
    Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
    0
    Ikdienas maltītei
    0
    Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
    0
    Spāņu nacionālā virtuve
    0
    viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
    Lasi vēl
     

    Comment Form