30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gmaltā gaļa1 gab.paciņa makaronu1 gab.sīpols1 gab.burkāns2 gab.ķiploka daiviņas2 ĒKtomātu pasta250 mlsaldais krējums sāls pipari paprikas garšviela
Sagatavošana
1
Izvāra makaronus, kā norādīts uz paciņas.
2
Kamēr makaroni vārās, pannā uzkarsētā eļļā apcep sasmalcinātu sīpolu, sarīvētu burkānu, līdz tie kļūst zeltaini brūni, un pievieno divas sasmalcinātas ķiploku daiviņas.
3
Kad ķiploks apbrūnējis, pievieno malto gaļu, vienu tējkaroti sāli, šķipsniņu paprikas garšvielas, piparus un divas ēdamkarotes tomātu pastas. Pacep pāris minūtes.
4
Tad pievieno saldo krējumu un vēl nedaudz pasutina. Obligāti nogaršo! Ja nepieciešams, pievieno vairāk sāls, tomātu pastas vai citas garšvielas.
5
Pagatavotajai masai pievieno iepriekš izvārītos makaronus.
6
Pārkaisa ar zaļumiem.
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit