Folijā cepta cūkgaļa aromātiskā marinādē
Foto: Shutterstock
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g cūkgaļas fileja (muguras daļa)
cūkgaļas fileja (muguras daļa)
5 gab.
5 gab. sīpoli
sīpoli
10 g
10 g sāls
sāls
25 g
25 g melnie pipari
melnie pipari
5 gab.
5 gab. piparu graudi
piparu graudi
10 g
10 g citronskābe
citronskābe
5 gab.
5 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 gab.
2 gab. lauru lapas
lauru lapas
3 gab.
3 gab. speķa strēmelītes
speķa strēmelītes
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Varēsi to baudīt kāru muti. Garda un sulīga gaļa, ko vari papildināt ar salātiem vai krāsnī ceptiem kartupeļiem. Lieliskās garšas noslēpums ir aromātiskajā un vienkāršajā gaļas marinādē. Vari izmantot arī liellopa gaļas fileju.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomazgā gaļu.

    Sagriez ķiplokus un sīpolus.

    Uzber gaļai sāli, piparus, citronskābi, pievieno lauru lapas.

    Sīpolus un ķiplokus iemīci gaļā, lai tie iesūcas tajā.

    Noliec 6–8 stundas nostāvēties zem smaguma.

    Pēc tam noņem no gaļas sīpolus.

    Uzliec gaļu uz karstas pannas un apdedzini fileju no abām pusēm 1 minūti.

    Liec gaļu folijā kopā ar sīpoliem.

    Uz filejas uzliec speķa strēmelītes, lai gaļa izdotos sulīga.

    Ietin visu folijā un cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 50 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form