25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
puķkāposts laša fileja burkāns kartupelis sāls garneles zivs garšvielas (ar citronmētru)
Sagatavošana
1
Katru porciju gatavo savā folijā , vispirms uz pannas saliek tik folijas gabalus, cik būs ēdāju.
2
Tad uz katru ēdāju sašķērē strēmelēs (kā frī kartupeļiem) burkānu, kartupeli, puķu kāpostu. Dārzeņus turpat uz folijas sakaisa ar sāli.
3
Tad ņem notīrītu laša fileju (noteikti bez ādas), sagriež tā, lai katrai porcijai tiktu apmēram 1.5 cm biezumā. Apkaisa ar sāli, uzkaisa zivīm domātās garšvielas, kādas labāk patīk.
4
Liek zivi virsū dārzeņiem. Virsū lasim saliek viegli sasālītas garneles.
5
Kad garneles saliktas, tad taisa foliju katrai porcijai ciet un liek cepties.
6
Apmēram 200-220 grādu karstumā vajag 20 minūtes. Kad lasis gatavs. to var apslacīt ar citrona sulu.
Iesūtīja: Lelde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit