
Loading...
Sastāvdaļas
250-300 g
250-300 g lasis
lasis2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa sāls
sāls melnie pipari
melnie pipari kapāti pētersīļu zaļumi
kapāti pētersīļu zaļumi kapātas dilles
kapātas dillesFolijā cepts lasis - lepnam piknikam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Lasi (2.5 cm biezs laša steika gabals) apziež ar sviestu vai olīveļļu, pārkaisa ar sāli, pipariem un zaļumiem. Zivs gabalu liek uz folijas, to aizloka. Ja vēlies, apslaki ar citronu sulu vai ieliec kādu šķēlīti pauniņā.
Sagatavoto paciņu novieto uz grila virs vidēji karstām oglēm un cep apmēram 10 minūtes. Tad lasim, neizsaiņotā veidā, ļauj "atpūsties" 10 minūtes.
Ja vēlas, lasi pirms cepšanas var pārkaisīt ar rīvētu sieru.
Pasniedz ar frī, rīsiem, zaļumiem un dažāda veida salātiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.