Folijā cepts lasis
Foto: Shutterstock
5.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250-300 g
250-300 g lasis
lasis
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
 
sāls
sāls
 
melnie pipari
melnie pipari
 
kapāti pētersīļu zaļumi
kapāti pētersīļu zaļumi
 
kapātas dilles
kapātas dilles
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Folijā cepts lasis - lepnam piknikam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lasi (2.5 cm biezs laša steika gabals) apziež ar sviestu vai olīveļļu, pārkaisa ar sāli, pipariem un zaļumiem. Zivs gabalu liek uz folijas, to aizloka. Ja vēlies, apslaki ar citronu sulu vai ieliec kādu šķēlīti pauniņā.

    Sagatavoto paciņu novieto uz grila virs vidēji karstām oglēm un cep apmēram 10 minūtes. Tad lasim, neizsaiņotā veidā, ļauj "atpūsties" 10 minūtes.

    Ja vēlas, lasi pirms cepšanas var pārkaisīt ar rīvētu sieru.

    Pasniedz ar frī, rīsiem, zaļumiem un dažāda veida salātiem.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form